Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry

Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistyksen tarkoituksena on edistää tietoa steinerpedagogiikasta ja sen perustana olevista Rudolf Steinerin yhteiskunnallisista virikkeistä sekä käynnistää, ylläpitää ja tukea steinerpedagogisia työmuotoja kokeilevia ja toteuttavia päiväkoteja, kouluja ja hoitolaitoksia.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä jokainen täysi-ikäinen henkilö, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja jonka yhdistys hyväksyy.

Yhdistyksen hallitus kokoontuu säännöllisin väliajoin. Hallitus koostuu yhdistyksen jäsenistä.

Liity jäseneksi

Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistyksen jäsenmaksu v. 2018 on 40€/v. Jäsenmaksulla saa laadukkaan steinerkasvatusliiton jäsenlehden (4 krt./v) kotiin kannettuna. Mikäli taloudesta liittyy jäseneksi enemmän kuin yksi, on toisen henkilön jäsenmaksu 20€. Tällöin perheeseen tulee vain yksi steinerkasvatusliiton jäsenlehti. Yhdistykseen voi myös liittyä kannatusjäsenenä jolloin vuosimaksu on 40€/v.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun kannatusyhdistyksen tilille FI89 5600 0520 5082 79. Viitteksi ”UUSI JÄSEN”. Toimita yhteystietosi koulun kansliaan joko sähköpostitse (info(at)kuopionsteiner.fi) tai kirjeitse Kuopion steinerkoulu Virkkula, Asemakatu 3, 70110 Kuopio.