Lähiruokala Versokas

Lähiruokala Versokas

Kuopion steinerkoulun oppilasruokailusta vastaa koulun oma Lähiruokala Versokas.

HUOM! Lähiruokala Versokas kiinni asiakasruokailijoille toistaiseksi!

Lounasasiakkaat voivat ruokailla Lähiruokala Versokkaassa klo 11-13 hintaan 7,00 €, alle 7 v. 3,50 €.  Versokkaassa on myynnissä nyt myös edullisia lounaskortteja: 11 lounasta hintaan 70€. Tervetuloa!

Versokkaan ruokalistan löydät täältä.

Lähiruokala Versokkaan kahvila palvelee joka arkipäivä! Myynnissä teetä ja kahvia terveellisen välipalan kera. Kahvila on avoinna klo 14.00 saakka. Kahvilatuotteiden hinnasto löytyy täältä.

Oppilailla on mahdollista käydä välipalalla klo 13.00-14.00 välisenä aikana. Välipalakortteja on myynnissä ruokalassa hintaan 25 € / 11 välipalaa. Välipaloja ja leipomuksia on mahdollista ostaa myös edullisin kappalehinnoin.

Lähiruokala Versokas on viidennellä Luomuportaalla ja se on saanut täydet kolme Luomutähteä Portaat luomuun -luomuravintolaohjelmasta. Luomuruoka on luonnonmukaisen tuotannon menetelmin tuotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Luomun periaatteisiin kuuluu: terveys, ekologia, oikeudenmukaisuus ja huolenpito. Luomun toteutumista valvotaan tarkasti kaikissa eri vaiheissa pelloilta pöytiin. Lisää tietoa luomuruuasta löydät: http://www.luomuravintola.fi/mita_on_luomu. Versokkaan raaka-ainevalinnoissa suositaan myös lähellä tuotettuja raaka-aineita.

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Yhteystiedot:

  • Lähiruokala Versokas, keittiö Puh. 044 366 8211
  • versokas(at)kuopionsteiner.fi