Wilma

Mikä Wilma on?

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.

Voit pyytää lastasi koskevat Wilma-tunnukset joko puhelimitse 044 366 8221, sähköpostitse info(at)kuopionsteiner.fi tai käymällä Virkkulan kansliassa. Tunnukset täytyy noutaa kansliasta tai ne lähetetään kirjepostilla, sähköpostilla tunnuksia ei voi toimittaa.

Suosimme Wilman käyttöä ennen kaikkea koulua koskevissa tiedotusasioissa. Koko koulua koskevat tiedotteet laitetaan edelleen myös Virkkulan nettisivuille, mutta pienemmät,  esim. luokkia koskevat tiedotteet kulkevat pääosin Wilman kautta.

Wilman löytyy myös kätevänä Wilma-sovelluksena. Wilma-sovelluksella saat käyttöösi Wilman päivittäisessä peruskäytössä tarvittavat toiminnot – helposti ja nopeasti. Sovellus tuo Wilman käyttöösi ilman erillistä kirjautumista, kun käyttäjätili on kerran luotu. Löytyy Android ja Iphone puhelimiin.

> Wilma