Lähiruokala Versokas

Lähiruokala Versokas

Kuopion steinerkoulun oppilasruokailusta vastaa koulun oma Lähiruokala Versokas.

HUOM! Lähiruokala Versokas kiinni asiakasruokailijoille toistaiseksi!

Lounasasiakkaat voivat ruokailla Lähiruokala Versokkaassa klo 11-13 hintaan 7,00 €, alle 7 v. 3,50 €.  Versokkaassa on myynnissä nyt myös edullisia lounaskortteja: 11 lounasta hintaan 70€. Tervetuloa!

Lähiruokala Versokkaan kahvila palvelee joka arkipäivä! Myynnissä teetä ja kahvia terveellisen välipalan kera. Kahvila on avoinna klo 14.00 saakka. Kahvilatuotteiden hinnasto löytyy täältä.

Oppilailla on mahdollista käydä välipalalla klo 13.00-14.00 välisenä aikana. Välipalakortteja on myynnissä ruokalassa hintaan 25 € / 11 välipalaa. Välipaloja ja leipomuksia on mahdollista ostaa myös edullisin kappalehinnoin.

Lähiruokala Versokas on viidennellä Luomuportaalla ja se on saanut täydet kolme Luomutähteä Portaat luomuun -luomuravintolaohjelmasta. Luomuruoka on luonnonmukaisen tuotannon menetelmin tuotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Luomun periaatteisiin kuuluu: terveys, ekologia, oikeudenmukaisuus ja huolenpito. Luomun toteutumista valvotaan tarkasti kaikissa eri vaiheissa pelloilta pöytiin. Lisää tietoa luomuruuasta löydät: http://www.luomuravintola.fi/mita_on_luomu. Versokkaan raaka-ainevalinnoissa suositaan myös lähellä tuotettuja raaka-aineita.

OIVA-RAPORTTI 2021 täältä.

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Yhteystiedot:

  • Lähiruokala Versokas, keittiö Puh. 044 366 8211
  • versokas(at)kuopionsteiner.fi