Iltapäiväkerho Sirkkula

Iltapäiväkerhotoiminta steinerkoulu Virkkulassa

Kuopion steinerkoulu Virkkulan iltapäiväkerhotoimintaa ohjaavat turvallisuus, kiireettömyys, selkeä päivärytmi sekä lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen. Vapaalla leikillä on tärkeä sija koululaisen iltapäivässä, sillä leikki toimii sosiaalisten taitojen ja tunne-elämän kehittäjänä. Ohjatut liikunta- ja kädentaitohetket sekä mahdollisuus lepohetkeen määrittävät iltapäiväkerhon rytmin.

Kodin ja koulun kasvatustyö luovat toiminnalle puitteet. Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon se, että iltapäiväkerhoon tullessa lapsilla on jo takanaan kokonainen koulupäivä. Turvallisuus luodaan kiireettömyydellä, jonka toivomme olevan läsnä myös lasta haettaessa.

Kerho-ohjaajien yhteistyö koulun 1. ja 2. luokan opettajien kanssa varmistaa lapsen yksilöllisyyden ja kasvatuksellisten asioiden huomioimisen myös kerhotoiminnassa.

Iltapäiväkerhon välipala on joka päivä klo 13.00 Lähiruokala Versokkaassa. Ruokahetki on rauhoittumishetki, ja toivomme, ettei hakuja tapahtuisi tänä aikana.

Iltapäiväkerhon toimintasuunnitelma

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulun syys- ja kevätlukukauden aikana lukuun ottamatta syys-, joulu-, talvi- tai muiden lomien aikana eikä myöskään lauantaisin pidettävinä koulupäivinä.

Iltapäiväkerhon aukioloajat ovat ma-to 12-17, pe 12-16.15. Kunnioitattehan ohjaajien työaikaa ja noudatte lapsenne ajoissa kerhosta.

Mukaviin tapaamisiin iltapäiväkerho Sirkkulassa!

Terveisin,

ohjaajat Tuula, Katri ja Hanna

info(at)kuopionsteiner.fi
Puh. 040 589 2692