Iltapäiväkerho Sirkkula

Iltapäiväkerhotoiminta steinerkoulu Virkkulassa

Kuopion steinerkoulu Virkkulan iltapäiväkerhotoimintaa ohjaavat turvallisuus, kiireettömyys, selkeä päivärytmi sekä lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen. Vapaalla leikillä on tärkeä sija koululaisen iltapäivässä, sillä leikki toimii sosiaalisten taitojen ja tunne-elämän kehittäjänä. Ohjatut liikunta- ja kädentaitohetket sekä mahdollisuus lepohetkeen määrittävät iltapäiväkerhon rytmin.

Kodin ja koulun kasvatustyö luovat toiminnalle puitteet. Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon se, että iltapäiväkerhoon tullessa lapsilla on jo takanaan kokonainen koulupäivä. Turvallisuus luodaan kiireettömyydellä, jonka toivomme olevan läsnä myös lasta haettaessa.

Kerho-ohjaajien yhteistyö koulun 1. ja 2. luokan opettajien kanssa varmistaa lapsen yksilöllisyyden ja kasvatuksellisten asioiden huomioimisen myös kerhotoiminnassa.

Iltapäiväkerhon välipala on joka päivä klo 13.30. Välipalan tuottaa Via Gourmet ja se nautitaan ruokalassa. Ruokahetki on rauhoittumishetki, ja toivomme, ettei hakuja tapahtuisi tänä aikana.

Iltapäiväkerhon viikkorytmi

Maanantai: salipäivä
Tiistai: askartelu
Keskiviikko: retket
Torstai: maalaus
Perjantai: oman puuhan päivä

Iltapäiväkerhosta on mahdollisuus osallistua koulun tiloissa toimiviin kerhoihin, joihin osallistuminen tapahtuu vanhempien luvalla. Koulun kerhotoiminta lukuvuonna 2016-2017 on seuraava:

Maanantai:
Tiistai:
Keskiviikko:
Torstai: Luontokerho 14:30-15:30 ja seurakunnan kuorokerho 15:30-16:30
Perjantai: Liikuntakerho 13-13:45

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulun syys- ja kevätlukukauden aikana lukuun ottamatta syys-, joulu-, talvi- tai muiden lomien aikana eikä myöskään lauantaisin pidettävinä koulupäivinä.

Iltapäiväkerhon aukioloajat ovat ma-to 11-17, pe 11-16.15. Kunnioitattehan ohjaajien työaikaa ja noudatte lapsenne ajoissa kerhosta.

Mukaviin tapaamisiin iltapäiväkerho Sirkkulassa!

 

Terveisin,

ohjaajat Tuula, Tuija ja Laura

tuula.heikkila(at)kuopionsteiner.fi
tuija.kytovaara(at)kuopionsteiner.fi
Puh. 040 589 2692